fredag den 28. december 2012

Vi har alle vores ønsker









































F.eks ville jeg give min højre arm for et hår som dette! Derudover overvejer jeg sidecut - som det i ser på billedet - eller er det for utydeligt? Jeg tør dog ikke kaste mig ud i det lige foreløbig, men en dag får jeg sidecut og farver mit hår postkasserødt.
Jeg beklager den dårlige redigering og at jeg ser så mærkelig ud, men det er ferie, og jeg orker ikke at tage noget som helst makeup på (så billedet er altså 100% naturligt), og så er jeg overhovedet ikke god til at redigere billeder

torsdag den 27. december 2012

Nastygal

Hej , undskyld stilheden på bloggen, har haft meget at se til de seneste dage, i kender det sikkert!
Jeg er ikke sikker på, om jeg fortalte jer det, men for 5 uger siden bestilte jeg mine babies - Jeffrey Campbell El Carmen Stars And Stripes fra Nastygal.com. Jeg fik at vide at de ville komme inden for 2-4 uger, men som i kan læse, er der gået 5. Jeg skrev en email til dem omkring hvor min pakke blev af tidligere idag, og jeg har allerede fået svar! Jeg synes virkelig at det er god kundeservice, at man kan skrive, og få svar så hurtigt. Svaret var venligt og ikke bare 'maskinlavet', hvis i forstår, det var personligt og gjorde mig glad. Mine sko er stadig på vej, de er evt. snuppet i told. Men jeg vil virkelig rose nastygal for at være så kundeorienterede!
Jeg har her til aften lavet min egen bodyscrup - og den er rigtig lækker! Er det noget, i evt. vil have opskrift på?
Jeg håber at i alle nød julen ligeså meget som jeg gjorde!

onsdag den 19. december 2012

Pæn familie

Hej bloggen!
Undskyld jeg ikke har blogget ret meget det seneste stykke tid, det er jul og har megatravlt - i kender det! Idag har jeg været ude at købe julegaver til mine veninder sammen med min søde Simonemus. Det var pissehyggeligt! Jeg mødtes også med min bedste veninde Una kort, vi skulle lige snakke om nogle ting.
De seneste dage har min mor og jeg gået og arbejdet på en julegave til mine bedsteforældre - portrætter af deres børnebørn! Da min mor ikke har noget arbejde pt. er der ikke penge til en overbetalt fotograf, så jobbet faldt på mig! Jeg har siddet her til aften og redigeret billeder, og jeg synes da i skal se resultatet! Min ældste lillebror har ikke 'fået' noget billede endnu, da de gode billeder af ham var i elendigt lys, så dem må i have til gode! Læg mærke til, hvor uendelig unfair det er, at min lillebror er blevet så pæn :(
Hvordan synes i de er, rent portrætmæssigt? Jeg ville blive lykkelig over noget respons, så skriv endelig!


onsdag den 5. december 2012

Minkfarmen

Hej læser
Jeg var idag, i forbindelse med projektuge, ude at besøge en minkfarm. Det var rigtig grænseoverskridende, og selvom de mink vi så ikke havde sår eller noget, var burene stadig rigtig små, og ikke alle dyrene havde legetøj. Da det er pelsningssæson lige nu, var mange af dyrene allerede dræbt, så der var kun et dyr i hvert bur. Ejeren fortalte os, at om sommeren kunne der nemt være 3-4 dyr i hvert bur.  Ejeren af minkfarmen var sød og imødekommende, og hvis han ikke havde været pelsavler, ville jeg faktisk have syntes helt godt om ham. I får nogle billeder fra farmen. Alle billeder er taget af mig, det er ikke noget der er fundet på nettet.










tirsdag den 4. december 2012


Polyvore & projektuge

Hej søde læser
I denne uge har jeg ikke ret meget tid til at blogge, gæt hvorfor - nemlig, har projektuge! Bor bogstavelig talt hos min veninde og makker, så det er dejligt. Vi har om pelsindustrien, og idag har vi interviewet en rigtig sød medarbejder fra Anima! Imorgen skal vi ind på gågaden i Århus og lave Voxpop, så kom endelig forbi! Derudover skal vi også ud og besøge en minkfarm.
Noget helt andet er, at jeg har fået øjnene op for Polyvore! Det er en hjemmeside, hvor du kan lave collager med tøj, makeup, tekst og alt det der, og så kan man så like og følge hinanden. Det er virkelig fedt, og jeg synes i skulle give det en chance! I må gerne følge mig, hehe
Hedder localbarsinger


søndag den 2. december 2012

2. december

December, hvor er det skønt!
Dagen idag startede med, at jeg, som det englebarn jeg nu er, stod op og bagte pandekager til hele familien, og de var gode ... rigtig gode! Jeg har været ude og tage nogle billeder, da jeg synes lyset udenfor er virkelig smukt idag! Billederne er taget op mod solen, hvis i forstår, og det var mest et eksperiment, men i er velkomne til at komme med feedback på det.
DERUDOVER har de kvikke af jer måske bemærket, at bloggen har fået helt nyt layout og header. Det gamle var kedeligt og grimt, så har gjort det mere personligt ^^



onsdag den 21. november 2012

JC FEVER

Hej bloggen!
Som i nok ved, fik jeg i august mine første Jeffrey Campbell-sko. Og de er fantastiske! Ekstremt stilede, lette at gå i, og rare samtidig. Men pris og kvalitet hænger oftest sammen, og det gør det desværre også i dette tilfælde. Jeffrey Campbell er ikke det billigste på markedet! Desuden er det meget få modeller der fås i Danmark, eller Europa for den sags skyld, så jeg foretrækker at købe for amerikanske hjemmesider.
Nu er jeg (selvfølgelig) faldet over et på sko, som bare hører til hos mig! El Carmen Stars And Stripes. Har tænkt mig at bruge dem til sommer, da de jo er meget sandal-lookalike. Og de er på tilbud! Lige nu plager jeg min mor om at købe dem til mig, da jeg jo ikke er gammel nok til internetkøb endnu (øvøvøv), men de skal nok blive mine!

mandag den 19. november 2012

Indaktivitet

Hej bloggen!
Beklager at jeg er meget indaktiv omkring blogning for tiden, har bare en hel del at se til. Skal nok prøve at være lidt bedre til alt det, men der er lige en masse ting der skal ordnes først. Håber i har min forståelse. <3
I får dette, efterhånden, gamle billede, som var et af de første jeg tog på mit spejlrefleks som en undskyldning

onsdag den 31. oktober 2012

Jeg er hermed semi-veganer

Hej bloggen.
Jeg ved ikke om i ved det, men jeg er utrolig meget imod dyremishandling. Det, at folk tror, at dyr bare er et redskab for at gøre os mennesker tilfredse eller glade, synes jeg er det mest forfærdelige. Dyr er ikke bare et objekt. De er væsener som både er i stand til at føle, og har en personlighed. Som katteejer ved jeg hvad jeg snakker om. Dyr har ligeså stærke personlighedstræk som mennesker, hvis ikke stærkere. De kan vise deres personlighed, uden at sige et ord. Derfor er jeg frygtelig led og ked af nutidens pels - og kødindustri. Dyrenes forhold er af helvede til, og jeg forstår ikke, hvordan nogen kan støtte det.
Derfor har jeg besluttet at gøre en forskel. Udover at holde mig langt væk fra ægte pels og læder, er jeg nu semi-veganer. Det betyder, at jeg spiser mindre kød end gennemsnittet. Jeg ved endnu ikke, om jeg kan klare mig uden kød overhovedet, men jeg synes det er et godt sted at starte.
Hvis i alligevel har læst alt dette, vil i så ikke skrive under på at boykotte Canada Goose? De bruger uhyrlige metoder for en enkel pelskrave, og det vil betyde  meget.
http://anima.dk/kampagner/aktuelle-kampagner/pelsdyr/pelsfri-mode/boykot-canada-goose - se videoen, hvis i vil vide hvad i skriver under på. På forhånd tak.

søndag den 28. oktober 2012

Fest oufit - inspiration

Hej bloggen!
Idag er der blevet ryddet op i vores garage. Min mor kom ind med denne her sorte læderjakke, som har været min lillebrors, dengang han gik i 2. eller sådan noget. (Ja, man kan undre sig over, hvordan en 8. klasse kan passe den, men sådan er det altså) Jeg synes personligt at det er en megafed jakke, der i vintermånederne kan bruges som en del af oufittet, og i sommermånederne som en ganske normal jakke.
Jeg prøvede at sætte lidt sammen, og jeg endte op med dette fest-oufit, som jeg lige synes i skal se!
Beklager mit meget sammenbidte udtryk, men som i måske fornemmer, var det meget koldt!
| Kjole - Gina Tricot | Jakke - H&M (var det vidstnok) | Sko - Jeffrey Campbell |

lørdag den 27. oktober 2012

Jeg har brug for at lette mine tanker

Hej bloggen, jeg har gået og tænkt over det her et stykke tid, og nu trænger jeg simpelthen til at komme ud med det!
Jeg ved ikke med jer, men på min skole er det blevet enorm populært at blogge. Det startede for 4 måneders tid siden, hvor en pige fra 9. klasse oprettede en facebook-blog. Jeg tænkte, 'hvorfor ikke', dengang var der ikke så mange der gjorde det, og det var vel fint. Siden er der så en hel masse andre der er begyndt også. Ikke at jeg har noget imod at folk blogger, det ville være lidt åndsvagt, men det er formålet bag deres blogge. Jeg tror at der er oprettet 3 eller 4 blogge inden for den sidste måned, af en masse fra 7. klasse. I ALLE beskrivelserne står der noget a lá: "Jeg/vi kedede os en dag, og der er så mange andre der har en blog, så hvorfor ikke? ;-)', og så er det at jeg bare tænker .... nej. Man skal ikke blogge, fordi at andre gør det! Man blogger hvis man har en mening, en interessant holdning, et eller andet, der går imod mængden. Jeg synes virkelig det er sørgeligt, at så mange har misforstået konceptet, og tror at at blogge er at ligge en challenge-video ud en gang imellem .. nej, bare nej.
Ellers havde jeg ikke så meget at sige, i må have en god weekend alle sammen! :-)

fredag den 26. oktober 2012

Er en sørgelig fotograf



Synes egentlig ikke at dette billede er specielt godt af mig, men kan meget godt lide mine øjne på det, hæh

.... Men derfor kan jeg nu meget godt lide at tage billeder!

tirsdag den 23. oktober 2012

Sofia 2012

Hej bloggen!
Jeg tror ikke jeg har fortalt jer det, men i efterårsferien var jeg i Bulgariens hovedstad, Sofia. Det var en skøn tur, og vejret var omkring de 26 grader, så det var bare lækkert! Der var en enkelt dag, hvor hele familien fik en madforgifting og måtte ligge syge, men derudover var der ingen problemer. Vi boede på Hostel Mostel, som var superhyggeligt, og varmt kan anbefales!
Derudover har jeg en god nyhed mht. min mission om at tabe mig. Jeg har tabt mig omkring 2 kilo! Det er ikke det store, men en start er det :-)
I får lige lidt billeder fra ferien, ville i være interesseret i flere?
PS. Som i kan se på billedet, boede der nogle katte i vores baggård. Moren kunne ikke lide mig i starten, men da vi købte kattemad til dem, blev de straks mere snakkesagelige!






mandag den 8. oktober 2012

I ♥ SHOES

Hej bloggen!
Jeg tænkte at i skulle se min sko-samling, som er oppe på 12 par hverdags/festsko. Oveni det er der selvfølgelig gummistøvler, løbesko, hjemmesko og alt det der, men det synes jeg ikke helt tæller med.
| Pavement | BeMega | Converse | Bianco | Jeffrey Campebell | Philosophy Blues Original | Laura Bertini | Monki | Converse | Random | Converse | Bronx |


De seneste stykke tid er jeg blevet næsten besat af sko. Jeg ved ikke hvorfor, synes bare det er vigtigt, at man altid har et par skønne sko at hoppe i til enhver lejlighed!
Jeg beklager den dårlige billedkvalitet, men det var så godt som umuligt at tage billeder af dem alle på samme tid!

fredag den 5. oktober 2012

Dagens Oufit

Hej venner!
I får lige et dagens oufit! Beklager den trælse måde, billedet er taget på, men det er det bedste jeg kan præstere lige nu. Dagen idag har været rimelig afslappet. Jeg havde 6 timers skole, hvorefter jeg tog med min mor og brødre ind til byen, for at købe gaver til min far, der har fødselsdag imorgen. Derefter tog min mor og jeg i City Vest, hvor vi kiggede lidt rundt omkring. Imorgen skal vi fejre min far, og jeg tror vi ender med en tur på aRos - men shh, han må ikke vide noget!
Kys og kram til jer alle
PS. havde mine blå-sorte plateau-snørresko på dertil!

| Striktrøje - H&M | Nederdel - H&M | Nylon-strømpebukser - H&M |

torsdag den 4. oktober 2012

Min mission

Hej bloggen!
Jeg har sat mig en mission - jeg vil gerne tabe mig.
Som lille var jeg meget spinkel, og havde superhøjt stofskifte, så kunne spise hvad jeg ville, uden at jeg tog på. Da jeg som 8-årig startede til gymnastik, begyndte det at ændre sig; Jeg blev mere muskuløs, og var ikke bare pindetynd mere. Mit stofskifte ændrede sig desværre også.
Så nu står jeg her, og føler at jeg måske har taget lidt for meget på. Jeg har altid haft en særlig trang til sukker, og når der er chips, kan jeg have svært ved at sige nej. Jeg går til gymnastik tre gange om ugen, men det er ikke noget man taber sig af. Tværtimod tager jeg rent vægtmæssigt på, da muskler vejer mere end fedt. Så jeg vil begynde at løbe, og gå i fitnesscenter med min mor. Jeg ved ikke om det kommer til at gå, eller om jeg overhovedet vil kunne holde 100% ud, men det er et forsøg værd!






tirsdag den 18. september 2012

Mandags-shopping med mor

Hej læsere! 
Jeg ved godt at det idag er tirsdag, men igår var jeg med min mor i byen for at bytte en trøje, hun havd ekøbt til mig. Vi fik så købt lidt ekstra! 
Og idag er der to dage til, at jeg har fødselsdag. Kan huske da jeg var lille, og jeg virkelig så op til de 'store', der var 14 år. Det er helt vildt (synes jeg), at det er mig der bliver 14 om snart!
 | Cardigan - H&M | 'Skjorte' - H&M | Nederdel - H&M |

Nærportræt af skjorten, så i kan se den ordentligt, hæ

|
Skoene er faktisk en fødselsdagsgave, så må ikke have dem på før torsdag, øv :-( Jeg er sikker på, at mange vil synes at de er grimme, men helt ærligt ... jeg er forelsket! Egentlig fik jeg også købt en kjole i Vero Moda, men den er alt for lang til lille mig, så den skal lægges op. Der kommer nok et billede før ellere senere!

søndag den 26. august 2012

Updateeeee

Hejsa!
Undskyld jeg ikke har fået skrevet i et godt stykke tid, jeg har haft rimelig travlt med lektier og alt det der )-:
Idag har min familie fået ryddet op i vores garage, som godt nok trængte til en kærlig hånd! Det regnede helt vildt, så efter lidt tid gik jeg ind igen, hæhæ. Her til aften har jeg fået lavet en skriftlig opgave i dansk - et læserbrev, ikke spor spændende. Jeg har, som i nok ved, i lang tid tænkt på at købe et spejlreflekskamera, og nu har jeg altså bestemt mig! Jeg køber Sony Alpha a37 så snart som muligt! Er der nogle af jer, der ved om det er et godt kamera? Manden i elgiganten anbefalede det til mig, så jeg regner med at det er godt.
// Sally

fredag den 17. august 2012

Idag

Hej!
Idag har jeg været sammen med min veninde Simone. Det er længe siden vi sidst har været sammen, så det var enormt hyggeligt! Vi lavede videoer, snakkede, legede med hendes hund, og så havde hun en lille ting til mig! Et par sko, som hun havde købt i to farver i Monki til 30 kr. Det ene par (på billedet) havde hun taget i en størrelse 36, hvilket er en størrelse for lille til hende. Så dem fik jeg! Jeg synes at de er enormt søde, og jeg skal nok få dem brugt, selvom det er ved at være efterår .... B.la til Bulgarien i efterårsferien, og i november-december Gran Canaria med mit gymnastikhold.
I får også lige dagens outfit :-D

| Shorts: Monki | Ærmeløs skjorte: Gina Tricot | Bikinitop: H&M |