onsdag den 31. oktober 2012

Jeg er hermed semi-veganer

Hej bloggen.
Jeg ved ikke om i ved det, men jeg er utrolig meget imod dyremishandling. Det, at folk tror, at dyr bare er et redskab for at gøre os mennesker tilfredse eller glade, synes jeg er det mest forfærdelige. Dyr er ikke bare et objekt. De er væsener som både er i stand til at føle, og har en personlighed. Som katteejer ved jeg hvad jeg snakker om. Dyr har ligeså stærke personlighedstræk som mennesker, hvis ikke stærkere. De kan vise deres personlighed, uden at sige et ord. Derfor er jeg frygtelig led og ked af nutidens pels - og kødindustri. Dyrenes forhold er af helvede til, og jeg forstår ikke, hvordan nogen kan støtte det.
Derfor har jeg besluttet at gøre en forskel. Udover at holde mig langt væk fra ægte pels og læder, er jeg nu semi-veganer. Det betyder, at jeg spiser mindre kød end gennemsnittet. Jeg ved endnu ikke, om jeg kan klare mig uden kød overhovedet, men jeg synes det er et godt sted at starte.
Hvis i alligevel har læst alt dette, vil i så ikke skrive under på at boykotte Canada Goose? De bruger uhyrlige metoder for en enkel pelskrave, og det vil betyde  meget.
http://anima.dk/kampagner/aktuelle-kampagner/pelsdyr/pelsfri-mode/boykot-canada-goose - se videoen, hvis i vil vide hvad i skriver under på. På forhånd tak.

søndag den 28. oktober 2012

Fest oufit - inspiration

Hej bloggen!
Idag er der blevet ryddet op i vores garage. Min mor kom ind med denne her sorte læderjakke, som har været min lillebrors, dengang han gik i 2. eller sådan noget. (Ja, man kan undre sig over, hvordan en 8. klasse kan passe den, men sådan er det altså) Jeg synes personligt at det er en megafed jakke, der i vintermånederne kan bruges som en del af oufittet, og i sommermånederne som en ganske normal jakke.
Jeg prøvede at sætte lidt sammen, og jeg endte op med dette fest-oufit, som jeg lige synes i skal se!
Beklager mit meget sammenbidte udtryk, men som i måske fornemmer, var det meget koldt!
| Kjole - Gina Tricot | Jakke - H&M (var det vidstnok) | Sko - Jeffrey Campbell |

lørdag den 27. oktober 2012

Jeg har brug for at lette mine tanker

Hej bloggen, jeg har gået og tænkt over det her et stykke tid, og nu trænger jeg simpelthen til at komme ud med det!
Jeg ved ikke med jer, men på min skole er det blevet enorm populært at blogge. Det startede for 4 måneders tid siden, hvor en pige fra 9. klasse oprettede en facebook-blog. Jeg tænkte, 'hvorfor ikke', dengang var der ikke så mange der gjorde det, og det var vel fint. Siden er der så en hel masse andre der er begyndt også. Ikke at jeg har noget imod at folk blogger, det ville være lidt åndsvagt, men det er formålet bag deres blogge. Jeg tror at der er oprettet 3 eller 4 blogge inden for den sidste måned, af en masse fra 7. klasse. I ALLE beskrivelserne står der noget a lá: "Jeg/vi kedede os en dag, og der er så mange andre der har en blog, så hvorfor ikke? ;-)', og så er det at jeg bare tænker .... nej. Man skal ikke blogge, fordi at andre gør det! Man blogger hvis man har en mening, en interessant holdning, et eller andet, der går imod mængden. Jeg synes virkelig det er sørgeligt, at så mange har misforstået konceptet, og tror at at blogge er at ligge en challenge-video ud en gang imellem .. nej, bare nej.
Ellers havde jeg ikke så meget at sige, i må have en god weekend alle sammen! :-)

fredag den 26. oktober 2012

Er en sørgelig fotograf



Synes egentlig ikke at dette billede er specielt godt af mig, men kan meget godt lide mine øjne på det, hæh

.... Men derfor kan jeg nu meget godt lide at tage billeder!

tirsdag den 23. oktober 2012

Sofia 2012

Hej bloggen!
Jeg tror ikke jeg har fortalt jer det, men i efterårsferien var jeg i Bulgariens hovedstad, Sofia. Det var en skøn tur, og vejret var omkring de 26 grader, så det var bare lækkert! Der var en enkelt dag, hvor hele familien fik en madforgifting og måtte ligge syge, men derudover var der ingen problemer. Vi boede på Hostel Mostel, som var superhyggeligt, og varmt kan anbefales!
Derudover har jeg en god nyhed mht. min mission om at tabe mig. Jeg har tabt mig omkring 2 kilo! Det er ikke det store, men en start er det :-)
I får lige lidt billeder fra ferien, ville i være interesseret i flere?
PS. Som i kan se på billedet, boede der nogle katte i vores baggård. Moren kunne ikke lide mig i starten, men da vi købte kattemad til dem, blev de straks mere snakkesagelige!






mandag den 8. oktober 2012

I ♥ SHOES

Hej bloggen!
Jeg tænkte at i skulle se min sko-samling, som er oppe på 12 par hverdags/festsko. Oveni det er der selvfølgelig gummistøvler, løbesko, hjemmesko og alt det der, men det synes jeg ikke helt tæller med.
| Pavement | BeMega | Converse | Bianco | Jeffrey Campebell | Philosophy Blues Original | Laura Bertini | Monki | Converse | Random | Converse | Bronx |


De seneste stykke tid er jeg blevet næsten besat af sko. Jeg ved ikke hvorfor, synes bare det er vigtigt, at man altid har et par skønne sko at hoppe i til enhver lejlighed!
Jeg beklager den dårlige billedkvalitet, men det var så godt som umuligt at tage billeder af dem alle på samme tid!

fredag den 5. oktober 2012

Dagens Oufit

Hej venner!
I får lige et dagens oufit! Beklager den trælse måde, billedet er taget på, men det er det bedste jeg kan præstere lige nu. Dagen idag har været rimelig afslappet. Jeg havde 6 timers skole, hvorefter jeg tog med min mor og brødre ind til byen, for at købe gaver til min far, der har fødselsdag imorgen. Derefter tog min mor og jeg i City Vest, hvor vi kiggede lidt rundt omkring. Imorgen skal vi fejre min far, og jeg tror vi ender med en tur på aRos - men shh, han må ikke vide noget!
Kys og kram til jer alle
PS. havde mine blå-sorte plateau-snørresko på dertil!

| Striktrøje - H&M | Nederdel - H&M | Nylon-strømpebukser - H&M |

torsdag den 4. oktober 2012

Min mission

Hej bloggen!
Jeg har sat mig en mission - jeg vil gerne tabe mig.
Som lille var jeg meget spinkel, og havde superhøjt stofskifte, så kunne spise hvad jeg ville, uden at jeg tog på. Da jeg som 8-årig startede til gymnastik, begyndte det at ændre sig; Jeg blev mere muskuløs, og var ikke bare pindetynd mere. Mit stofskifte ændrede sig desværre også.
Så nu står jeg her, og føler at jeg måske har taget lidt for meget på. Jeg har altid haft en særlig trang til sukker, og når der er chips, kan jeg have svært ved at sige nej. Jeg går til gymnastik tre gange om ugen, men det er ikke noget man taber sig af. Tværtimod tager jeg rent vægtmæssigt på, da muskler vejer mere end fedt. Så jeg vil begynde at løbe, og gå i fitnesscenter med min mor. Jeg ved ikke om det kommer til at gå, eller om jeg overhovedet vil kunne holde 100% ud, men det er et forsøg værd!