søndag den 26. august 2012

Updateeeee

Hejsa!
Undskyld jeg ikke har fået skrevet i et godt stykke tid, jeg har haft rimelig travlt med lektier og alt det der )-:
Idag har min familie fået ryddet op i vores garage, som godt nok trængte til en kærlig hånd! Det regnede helt vildt, så efter lidt tid gik jeg ind igen, hæhæ. Her til aften har jeg fået lavet en skriftlig opgave i dansk - et læserbrev, ikke spor spændende. Jeg har, som i nok ved, i lang tid tænkt på at købe et spejlreflekskamera, og nu har jeg altså bestemt mig! Jeg køber Sony Alpha a37 så snart som muligt! Er der nogle af jer, der ved om det er et godt kamera? Manden i elgiganten anbefalede det til mig, så jeg regner med at det er godt.
// Sally

fredag den 17. august 2012

Idag

Hej!
Idag har jeg været sammen med min veninde Simone. Det er længe siden vi sidst har været sammen, så det var enormt hyggeligt! Vi lavede videoer, snakkede, legede med hendes hund, og så havde hun en lille ting til mig! Et par sko, som hun havde købt i to farver i Monki til 30 kr. Det ene par (på billedet) havde hun taget i en størrelse 36, hvilket er en størrelse for lille til hende. Så dem fik jeg! Jeg synes at de er enormt søde, og jeg skal nok få dem brugt, selvom det er ved at være efterår .... B.la til Bulgarien i efterårsferien, og i november-december Gran Canaria med mit gymnastikhold.
I får også lige dagens outfit :-D

| Shorts: Monki | Ærmeløs skjorte: Gina Tricot | Bikinitop: H&M |

torsdag den 16. august 2012

OOTD, new in ....

Hej venner!
100 gange undskyld, jeg ikke har blogget et stykke tid ... i ved hvorfor! Der er sket en masse siden sidste indlæg - jeg er begyndt i 8. klasse, og så har jeg fået noget fantastisk lækkert! Jeffrey Campbell Cleata, som er en Lita-støvle med noget halv-gennemsigtigt i (i kan kigge på billedet). OG DE ER FANTASTISKE! Seriøst, de er mine babyer. De kom med posten igår, og så snart jeg kom hjem fra skole idag, tog jeg dem på. På trods af, at hælen er 12 cm er de utrolig nemme at gå i, og rigtig behagelige! Der er 6 cm plateau i. 
De kan varmt anbefales! De er i øvrigt købt på Solestruck.com til 159 dollars ... Fragten tog 14 dage, og fik da en told på 403 kr. Så prisen er ca. 1360 kr :-D
Igår var jeg ude at shoppe med 3 veninder, og jeg købte nederdelen, jeg har på på billedet nedenunder i H&M. 
/// Sally
 | Nededel - H&M | Blazer - Gina Tricot | Sort top - H&M | Sko - Bianco |

Plastikken er ikke grå!  Det er sort-gennemsigtigt, men lyset giver det farven :-)